Carevna

Carevna

Anotace: Pro paní, které si velmi vážím. Člověk, který mi pomohl v nejtěžších chvílích života... pro Helenu M.

Carevna

Oči plamenné
Voda z pramene
Snů všech královna
Laskavá, hodná
Jemné úsměvy
Chytré pohledy
Milá carevna
Dáma, princezna

Krásná tvář
Je celkem mladá
Každého má
Srdcem ráda

Věk její se zdá být nižší
Jak je její úsměv lehčí
Rysy půvabné
Duše plné něžnosti
Jsi to Ty, má paní,
Zrození důvěrnosti

Věčná laskavost
Srdce anděla
Tebe urazit
Bych nikdy nechtěla

Jsi můj andílek,
Jsi má carevna,
Hodná,
Laskavá,
Srdce královna

Děkuju že jsi,
Že víš, co je to srdíčko,
Vážím si Tě,
Milá, hodná, citlivá
královničko…..
Autor Ammazonic, 27.11.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak je opravdu psané srdcem..

27.11.2006 11:15:00 | LitaciLee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí