Láska

Láska

Anotace: nemoc

Co jsi mi dala?
Co jsem ti vzal?
Jak rodí se láska,jak rodí se žal?

Útržky štěstí pod stůl jsem rozsypal,
a každý den pláču.

S bolestí míjím žal,
nesu si opilost kolem černých skal.
Poslední šat jsem na sobě roztrhal.

Co jsi mi dala ptám se dál,
já jsem jen ozvěnou těch starých skal,
ty byla jsi větrem,co ji rozléval.
Autor Chránič Zubů, 14.02.2005
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí