Láska

Láska

Anotace: Co je láska?

Sbírka: Konečný výběr

Láska je něžný cit
srdce dýkou probodnuté
láska je luny svit
a čerstvé stopy zavanuté

Láska je dítě narozené
a slepé mládě savce
láska je slovo zahozené
a ptačí spáry dravce

Láska je muž a žena
láska je jejich dítě
láska je němé téma
a láska je radost v bytě

Láska je letmý pohled
a dopis jen s pár řádky
láska je milovat sto let
a celý rok slavit svátky
Autor Lenique, 27.11.2006
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To se mi líbi, je to pravda...

27.11.2006 20:40:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí