Nepopsatelá

Nepopsatelá

Anotace: jemná, sladká, hořká... bez výčitek

Tak jako slza není kyselá,
Taktéž jako sladká není sůl,
Ve vzpomínkách jsem zmizela,
Jsem sama jako v plotě kůl,

I bílá barva černou neoplývá,
Přes vše horká není chladná,
Nedržím tě za ruku když se stmívá,
Bože to není věc tak snadná,

Proč na světě není lesklý mat,
Když je i hořká čokoláda,
Ty otočil jsi se ke mně vzad,
Však nemůžu ti už hladit záda… (proč tě i za to mám stále ráda)
Autor Gamy, 27.11.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí