Dokážeš to splnit?

Dokážeš to splnit?

Anotace: ***

Láska nejspíše není pro mně,
dokáži city dávat napotkání,
ale těžce přijímám ty pro mě,
láska je pro mě jen krásné snění.

To vše co je okolo lásky, je nádherné,
ale to vše není přece vše,
ale mám pocit že je to na mě nahrané,
to všechno co se děje.

Či láska a nebo jen nenávist,
přátelství, či nedokáži už říci co více,
vím že existuje mnoho dalších citů,
nejen pro mě, ale také pro jiné.

Miluji a proto snad jsem,
jsem milován proto žiji,
nevím kým, to tajemství mě láká,
ale chtěl bych položit svou ruku na tu tvoji.

Cítit tvoje city a být ponořen do empatie,
položen vedle tvého těla a sát tvoji krev,
a s ní tvojí tajnou lásku ke mně,
to vše a to jediné chci, prosím dokážeš to splnit???
Autor Láďa, 28.11.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

.. krááásna.. určitě časem vše co hledáš - najdeš

28.11.2006 17:01:00 | Najlin

...chjo ... láska ...
...všechno jednou přijde ...
...:) ...

28.11.2006 08:52:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí