Tvoje oči černé

Tvoje oči černé

Anotace: ***

Oči se ti přikryly zas tím šátkem měděným,
vím, co tě bolí a trápí
a přesto to nezměním.

V jejich hloubce jako v tmavočerném jezeře
utápím se já, podléhající tvé důvěře.
Pod orlojem tvojí hrudi,
se pravidelně každé ráno budím.
Chtěla bych ti sundat ten šátek, co tvé oči halí.
Vidět tě smutného…
To tak moc bolí!

Chci otevřít dokořán ty oči, které světlu světa záři dají
a prosvítit tím všechno, co se smutné zdá,
tvoje oči pobízejí,
smočit se v nich mnohokrát.
Autor milenium, 28.11.2006
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... přikrývám je .. a často ...

28.11.2006 11:13:00 | Marcella

nějak se mě to dost osobně dotýká, dobře se mi četla...
ten orloj hrudi se mi líbí...

28.11.2006 10:58:00 | Hedvábka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí