Touha

Touha

Anotace: Co je to touha????

Co je to touha?
Když miluješ je to sekunda víc než věčnost dlouhá,
Můžeš pouze hledět do hvězd a snít.

Touha spaluje srdce jasným plamenem,
Jindy chladí jako led,
Stále ji podpíráš ramenem,
Jako Apollon tento svět.

Toužíš po štěstí,
Toužíš po lásce,
Vnímáš však rozcestí,
Kde však jedna cesta vede k porážce.

Touha je silnější než mysl,
Často dáváš krásné sliby,
Touha nedává žádný smysl,
Touhou dělá člověk chyby.

Touha tě žene vpřed,
Pokud nevíš jak dál,
Nikdy se však nevracej zpět,
Touha je inprovizace král.

Touha není jen slovo je to cit,
Touha nutí tě po nocích snít,
Touha přikazuje ti milovat a chtít,
touha souží mé srdce když nemůžu tě mít.

Touha nutí tě žít,
Bez touhy nemiluješ,
Touha za tebe dokáže snít,
Bez touhy nevíš co chceš.

Touha ti život pohání,
Už víš co je to touha?
Již jsem na konci skládání,
Doufám, že víš je to srdce né myšlenka pouhá.
Autor Prousan77, 28.11.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí