Anděl lásky

Anděl lásky

Anotace: Je o tom jaká muka prožívá srdce, když tě někdo opustí.Je to o tom jakou bolest prožívá tvé srdce.

Máš svého anděla,
Tvoje láska ho činí krásným,
Na jeho křídlech tvá láska vzletěla,
Vzletěla za světlem jasným.

Dlouho se z lásky těšil a vzhůru létal,
Křídla náhle pelichají a rudá krev pohrývá mu tvář,
Již bledne nezáří jako když vzlétal,
Již se ztrácí a pohasíná jeho nalidská zář.

Zlomenné srdce je nebytí anděla,
Polámaná křídla temná barva pleti,
To jsou jeho muka když tvá láska zemřela,
Za pár okamžiků je blíže smrti.

Potácí se zdrcen zradou,
Však jaký si paprsek světla objeví se,
Toť naděje pro lásku mladou,
Lásku při jaké krvavé rány zahojí se.
Autor Prousan77, 28.11.2006
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí