vzkaz

vzkaz

Anotace: ....

stál sem ve dveřích a díval se jak ležíš
(neříkej nic, vím že se zlobíš)
schoulená v peřinách s hlavou utopenou v polštáři
před světlem z ulice skrz popraskaný žaluzie
jen sem stál a poslouchal jak dejcháš
vím že ti není dobře, že tě pálí v krku
a nos máš zacpanej
že kdybych ti šáhnul na čelo asi bys měla horečku
že vlasy máš už zpocený a až se vzbudíš ,
budeš naštvaná, že sou mastný
(vždycky se tak zbytečně rozčiluješ před zrcadlem)
stál sem ve dveřích a byl potichu
abych tě nevzbudil
to potom jsem nebyl já ale nějaký opilci venku
stál jsem ve dveřích čajem co mi chladnul v rukách
a voněl po medu
díval jsem se jak s každým nádechem
se zvedá peřina.
jako by tma jak opatrný milenec
přirážela k tvým stínům
v kapse se mi válel acylpyrin
a já tě prostě nemoh vzbudit

mam tě rád a brzo přijdu domů tvůj
Autor kulishak, 28.11.2006
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahudkka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano to je láska... kde je halooo? Závidím :o)

26.09.2008 23:59:00 | Jahudkka

Trochu jsem se zamyslela a něco si připomněla...a také jedna věta mě tam zaujala ...

04.12.2006 19:15:00 | NikitaNikaT.

NO, tomu říkám láska... ne zamilovanost... láska parde..

28.11.2006 16:44:00 | Buližník

jj .. =o)

28.11.2006 16:25:00 | Najlin

dobrý to je

28.11.2006 15:38:00 | jelínek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí