Slunce zář

Slunce zář

Anotace: O Tobě

Slunce zář
Jeho tvář obrácená na sever
Slunce zář krásná tvář
Miluji tě
Ber kde ber
Tvárný dialekt
Podpůrného intelektu
Kde se snoubí
Z duše, z hloubi
Láska vrní
Suché trní
Bez přílivu
Slunce září
Tváří v tvář
Svou sladkou tváří
Měkce v Tobě
Navždy září
Kráso kráso
Našeptávám
Téměř mlčky
hold Ti vzdávám
Jiskry jak ze stránek románu
Ty neusínáš
Spíš až k ránu
A suché trní
Bez přílivu
Opadá
A zůstane jen skrytá,
Rozkvetlá zahrada
Autor Ammazonic, 28.11.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem pěkná hra se slovy, opravdu

28.11.2006 17:11:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí