Venuše na divanu

Venuše na divanu

Anotace: ...

Dýchá tma plápolavá prosytila svíce
Ruměnec tvář rozehřátá pohrudnice

V nitru tajemný střežila spalující žár
Rozechvěl se před obrazem mrtvý Renoir

Spadly šaty bílé na odiv vnadné křivky
Tělo Niky kůže hebounká bez kopřivky

Naivní bláhovost směšně vyznala lásku
Rudá stuha neřesti sklouzla po podvazku

Esoterická slast vonná květina ambra
Barva porcelán nesoucí se kyprá ňadra

Alabastr slehla svůdně Venuše divan
Roztřesenost nezkrotil frivolní bonviván

Svatyně vroucí klín nepoznal nižádný klíč
Touha vášnivá krutost znala nezměrný linč
Autor soske, 28.11.2006
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí