Nezapomenou...

Nezapomenou...

Anotace: ...prožili toho spolu tolik!

Dnes v noci se otočí,
slunce a měsíc splynou.
Hvězdy popadají do očí,
jen tuhle noc,žádnou jinou.

Už se nebude opakovat,nezpomenou
zasvítí a zhasne světlo v srdci
a měsíc se sluncem nevyjdou.
Vzpomenou,jednou,tam nakonci.

Lampa zhasla jako den,
,,Věř mi!" už nikdy neříkej.
Měkkce obejme jen.
Do devíti už nepočítej.

Dnes v noci se otočí
,,Věř mi!" znovu řekne do očí...
Autor slečna Jůlie, 28.11.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí