Posílám..

Posílám..

Anotace: Psáno ve škole, ale bez konce, zazvonilo na přestávku:)

Posílám ti pozdrav z dáli,
Protože smutno mi je milášku,
Posílám ho, aby se tvé oči smály,
Aby slova šimraly tě na bříšku.

Posílám ti sladký polibek,
Protože po tobě smutním,
Polibek lehký jako motýlek,
Už k tobě večerem letí.

Posílám ti krásná slova,
Co chtěla bych ti šeptat v noci,
Co šepatala bych zas a znova?
„Miluji Tě, jsi v mé moci.“
(To je jasné přeci)
Autor Katitek, 28.11.2006
Přečteno 673x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo taky ve škole myslím na něco jiného a píšu. škoda že zazvonilo, je hezká

22.07.2007 22:32:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí