Letecká

Letecká

Anotace: Dám pilotovi dvacku do kaslíku, aby mě vrátil zpátky k okamžiku, s Tebou. Dám pilotovi dvacku do kaslíku, pak přečtu si zas kousky hříchu a vzpomínky, co hřejou.

Zaklaply dveře od letadla,
a všechna láska na mě padla,
kdo zůstat měl, kdo letět dál?

Zaklaply dveře od letadla,
neplatí žádná zaříkadla,
já zbyla sama a Ty sám.

Zaklaply dveře od letadla,
zmizela všechna počítadla,
vzdálenost lásku neměří.

Zaklaply dveře od letadla,
a pilot možná dostal padla,
nám zbylo jenom příměří.
Autor grázlík, 28.11.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí