Neslyšná

Neslyšná

Anotace: ...

Bělostný vrcholek nad krásným ňadrem,
modravá studánka uprostřed dvou tváří,
nevyzpytatelná ústa rudě žhnoucí,
tlukoucí srdce plné lásky mezi světem,
hedvábná pleť poseta několika pihami,
lehoučké krůčky nad krůpěji ranní rosy,
jazýček schovaný za neprodyšnými ústy,
krásné bříško použito zakázanými hrami,
světlavé vlasy poletující v lehkém vánku,
hebké prsty s úmysly sahajícími za hranice snů,
používané během dlouhých nocí i delších dnů,
smět se tak ponořit a pocítit tvoji duše studánku.
Autor Láďa, 29.11.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí