Smutno ? NE

Smutno ? NE

Anotace: ***

Jak zklamat jsi mě mohl?
LÁSKU JSEM TI DALA....
s mým srdcem jsi pohl,
přesně toho jsem se bála.

Proč jsi to jen udělal?

Já tě tolik milovala,
všechno jsi tím podělal....
já musím tě přestat milovat
a všechno si přestat malovat.

Budoucnost naše byla růžová,
můžem za to my dva!
Proč pokazit se to muselo?

Proč přestat milovat tě musím?
Vždyť já se dusííííííííííííím!
Chci tě zase mít,
chci ti vše zlé odpustit....

NEJDE TO MÉ SRDCE UMÍRÁ
A PRO JINÉHO SE OTVÍRÁ....

Budu a jsem šťastná...
a má budoucnost? Bude jasná
SNAD MŮJ ANDĚLI
Věřím v tebe...
Neopustím tě...
Ochraňuj i sebe
Nezradím tě!!!
Autor Kacabenka, 29.11.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechci tě nijak zklamat. Jako citový výlev dobré, ale nechal bych to napsané někde v deníku nebo tak. Bohužel už bylo podobných básní napsáno tolik, že se tato mezi nimi snadno ztratí, jelikož nijak nevyniká.

29.11.2006 17:49:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí