Ztratil jsi mě, cowboyi

Ztratil jsi mě, cowboyi

Anotace: Vše je, jak má být ...

Zpychla Tvá zbraň proti větru
Již tasil jsi v souboji
Zpychla Tvá zbraň
V neurčitu
Omámen jsi, cowboyi

Zpychl Tvůj kolt znavený
Tehdy,
Po posledním souboji,
Ovšem jedno vítězství….
Nesmíš říct si:
Válku vyhraji

Zpychl Tvůj meč
Namyšlený
A stal ses
Navždy bezcenným
Zpychl Tvůj meč méněcenný
A stal ses zcela bezbranným

To, cos měl,
Jsi pýchou ztratil,
Prohrál jsi
A nezaléval,

To, cos měl,
Jsi pasivitou
Jednou ztratil,
Navždy prohrál.

Pasivita v boji lásky
Náhle to své místo ztrácí
Ten kdo zbraně neskládá
Do srdce mně se ukládá….
Autor Ammazonic, 29.11.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí