Na louce s rukama za hlavou

Na louce s rukama za hlavou

Anotace: taková říkanka

V životě když volí luční koník,
jestli snad pro tu nebo pro ni,
jednou se rozhodne a padla.
Hlavne když je dost žrádla.

V životě když volí třeba slimák,
těžko se rozhoduje jinak.
Hlavně když kvete kapusta.
A potom pořád přirůstá.

Já si taky jednou vybral a mám dost!
Ať spadne nebe, ať zajdu hlady.
Koho zajímají zápory a klady?
Jak se tomu říká? Zamilovanost.
Autor Maly_Al, 29.11.2006
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí