svítání

svítání

Anotace: ...jeden z krásných začátků dne..

Svítání vepsalo
do Tvé tváře
pozdrav milý,
jen tak jsem se
dlouze zahleděl
a vychutnávám
si tu chvíli,

dřív než
slunko do oken
nám
zazáří,
pohladím Tě
lásko moje
po tváři,

v jejíž rysech
baví mě
tak číst
a orámovat
touto chvílí
další čistý list,

sladkým polibkem
pak ústa má
se ve Tvá
láskou
rozplynou,
pak tiše
přání,
zašeptám si
do svítání

...bud mou jedinou...
Autor chalcedon, 30.11.2006
Přečteno 528x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Ne, nádherná:o)

03.12.2006 16:57:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí