Křehká

Křehká

Anotace: jedny cuchtě

Křehká

Tvoje vůně,
rozcuchaný vlasy po ránu,
noční košile,co brečí po noci
Venku už je den

Brečí
křehká

Zítra u autobusu !
KDY?,ve dvě
do půl třetí
Na čase smrt letí,
válečnej pilot s hodinkama
Připadám si jak zloděj,
Zloděj dětí

Venku už je den
Brečí
MILUJU JI,trpím
Modlím se za minuty

Proč lásku mě chcete brát ?
Uvažuju směšně,těžce
Arogance je lék pro milence,
nebo Tvoje vůně?

Zas zejtra do půl třetí
Autor Chránič Zubů, 15.02.2005
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Netty de Touvenell
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí