Vyznání

Vyznání

Anotace: Jak jen ji říct ...

Když kráčíš po chodbě ohlížím se
a po očku koukám jaká jsi krásná.
Prohlížím si tvé tělo s obdivem,
moc se mi totiž líbíš jsi krásná.

Snažím se alespoň očima tě obejmout,
dotknou se tvých vlasů, tvého těla.
A ty zas jen tak prolétnout,
kdyby na chvilku zastavit jsi chtěla.

Jen chvilku a v ten okamžik zastavit čas,
abych mohl přistoupit k tobě blíž.
Nekonečně dlouho se s tebou milovat, vždyť stojí čas,
tak někdy ohlédni a pak mě uvidíš.

Jak tam stojím s kyticí růží a hrstí šperků,
zlata třpyt, tak to se ti jen něco zdálo.
Není to drahé kamení, jen plamínek,
jen já, vím, možná že je to málo.
Autor Mava, 01.12.2006
Přečteno 991x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

.. :-))

01.12.2006 13:38:00 | Marcella

Dobře víš, že nesmírný dar předáváš...
tak proč ještě teď... tiše stranou postáváš??
:o))

Nádherné vyznání...

01.12.2006 12:48:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí