Nechci

Nechci

Anotace: Už ne, už mě to nebaví...

Nejsem člověk co se vzdává,
nebudu princezna co se vdává.
Už se konečně přestanu litovat,
copak tě musím stále milovat?!
¨
Nemám k tomu žádný důvod
jaký má moje láska původ?
Proč vlastně, když vím, že mě nemiluješ
možná mě tak akorát lituješ.

Ale o to já nestojím,
tohle jediné teď vím!
Nechci tvoji lítost...
Autor Kariš, 01.12.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rap a hip hop miluju tak možná proto...

01.12.2006 20:00:00 | Kariš

Prostředek rytmicky spíše do rapu..Takové trochu nijaké, nevím...

01.12.2006 18:27:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí