ztracená láska

ztracená láska

Anotace: v naději ztracená láska

Ztracená láska

Zapletl jsem si lásku mezi prsty a kráčel jsem s ní celý čas.
S tou láskou a s tvými vlasy v druhé hrsti,
já překonal jsem všechno snáz.
Však jednou jsem se vzbudil bez ní, asi mi někam utekla.
Tvé vlasy v mojí druhé hrsti odešly někam do pekla.
Možná šly ruku v ruce s láskou, možná se spolu ztratily.
Já každý večer modlím se k svému Bohu,
aby se ke mě vrátily ...
Autor jára spots, 01.12.2006
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ty sbíráš skalpy... :o)
tadle je taková hodně romantiiická a působí dost mladě

09.07.2008 12:28:00 | hanele m.

...proč mám teď v očích slzy
možná i moje odejde brzy ...:-(

08.11.2007 17:14:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí