Brečím

Brečím

Anotace: ....

Brečím... a jen pro tebe
koukám při tom na nebe
nebe, hvězdama poseté
v noci krásně rozkvetlé

Brečím... a myslím na tebe
už ne jenom na sebe
ale tys mě zesmutnil
a moc jsi mi ublížil

Brečím... utápím se v žalu
a pociťuju tvou zradu
krutě sis se mnou pohrál
nešťastnou mě nechal

Brečím... a na tebe zapomínám
ale cestu do zapomenutí neznám
zapomenout nemužu a nevím
a pro tebe pořád jen brečím
Autor boruvka, 01.12.2006
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Keďže si zo Slovenska...
Tak to som aj ja,tak čaf...
A neplač...!

03.10.2007 11:43:00 | džemo

hezká básnička, ale zkus být trošku originálnější...jinak ten smutek pojmout;)...já to sice v básních nikdy nedokážu, aloe ty to určitě zvládneš;)

13.04.2007 18:35:00 | arya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí