V žáru

V žáru

Anotace: .......je to jenom veršů pár,co způsobí lásky žár....

Já taji a roztávám
jak na slunci kousek ledu
Do varu se dostávám
proč vysvětlit nedovedu

Možná že ten očí pár
co se dívá z Tvojí tváře
Způsobuje tenhle žár
nic odolat mu nedokáže

Nebo snad Tvá hebká kůže
jejíž dotek tolik hřeje
Ano ta snad za to může
za to co se se mnou děje

Já už vím to Tvoje vlasy
svůj díl viny na tom mají
Mám pocit že shořím asi
když si mé prsty s nimi hrají

Jak mé oči spočinou
na Tvém krásném pohoří
Tuším to je příčinou
že žár ve mě zahoří

Ruce,nohy,prsty,čelo...
marně hledám kousek stínu
Záda,břicho,celé tělo
konečně už znám příčinu

Jsi to Ty a pálíš celá
v Tvém žáru se rozpouštím
Láska,vášeň tohle dělá
pro Tebe rozum opouštím
Autor Marvel13, 01.12.2006
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí