už je to rok

už je to rok

Anotace: Sem měl zase jednou hrozně špatnou náladu..:(..mě se teda ta básnička moc nelíbí ,ale co mám dělat..je moje..:(snad se někomu líbit bude no....

Miluji
a hrozně sem rád.
Srdce ti celé daruji,
budu o Tebe dbát.
Nechci Tě nikdy ztratit,
chci naplno s tebou život prožívat.
Dny kdy jsem s tebou chci prodloužit,ne zkrátit.
Lásko,teprve s Tebou si začínám život užívat.
To říkal jsem si před rokem,
teď vidím co jsem za vola.
V mé lásce sem plaval jak v moři hlubokém,
já čekal až mi jedna osoba zavolá.
Že se ani nestydíš,
lež do očí mi říct.
Já myslel jak se těšíš,až mne uvidíš,
nevěděl jsem,že jen já mám rád víc.
Kdy se nad sebou zamyslíš?
Proč začalo nám téct do nohavic?
Když jsem na místě schůzky čekal,
nepřišla jsi sama.
A já už se lekal,
byl s tebou nějakej chlápek,ne dáma.
Řekla jsi:,,To je Pavel,
Půjde s náma.“
Nedal sem nic znát,ale v slzách jsem se válel,
proč držíš ho za ruku?jsi snad jeho máma?
Vzpomínám,
chtěla jsi něco povědět.
Prý:,,Tome stále tě v srdci mám,
ale musíš se něco dovědět.“
Pavel je můj nový přítel,
nečekal jsem takovou zradu.
Já jen hloupě civěl,
píchla si do mne kudlu ze zadu.
Co na to říct,
snad jen hodně štěstí.
Ale teď začal se i on do toho plíct,
držel jsem se ať nedám mu pěstí.
Prý:,,Díky že jsi se mi o ní postaral.“
Můžu ti říct že od té doby,
jsem ve mně cit k tobě postrádal.
Autor Dindane, 01.12.2006
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá básnička, nechci nijak hanit tvojí bývalou slečnu, ale asi to byla pěká kráva, já dělám lecos, občas jsem dos drsná, ale tohle je opravdu blbej způsob

06.12.2006 07:16:00 | Melfëa

tak to je mi te lito...jestli to takhle hnusne udelala tak bylo videt co k tobe citi...vim ze nasili nic nevyresi ale ja bych mu natahl a pustil bych se do nej ikdybych třeba dostal..fakt pěkná báseň

01.12.2006 19:56:00 | Crew

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí