Láska...

Láska...

Anotace: Pro mou láskou bez který jsem NIC

Jsi překrásná,
Fascinující a úžasná,
Jsi má láska,
Ty jsi má kráska,
Jsi pro mě jediná,
Snad nejsi jen nějaká vidina,
Jsi pro mě všechno a ještě víc,
A nevím už jak ti říct,
Že miluju víc než sebe,
Právě Tebe.
Miluju Tě víc než vlastní život,
Ty mi dáváš pro žití důvod.
Bez Tebe,
Jsem jako mrak bez nebe,
Jako moře bez soli,
Jako palma na poli,
Jako malí nic,
S Tebou sem prostě víc.
S Tebou cítím se líp,
Chtěl bych tě pořád u sebe mít,
Chtěl bych zbytek života s Tebou žít,
Jen s Tebou být...
Autor Kamen s.r.o., 02.12.2006
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No.. můj typ psaní to zrovna není, ale ONA musí být asi ráda.. chybí mi v tom poezie, je to takové obyčejné, jako bych už to četla stokrát a přitom to vidím poprvé..

02.12.2006 12:05:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí