S tebou...

S tebou...

Anotace: chěla bych... chtěla bych ti dát vše co si přeješ... a být u tebe...

Tolik lásky chtěla bych ti dát
tolik veršů chtěla bych ti psát.
Tolik něhy dát jen tobě
být jen s tebou v každý době.
Stát ti na blízku vždy a všude
s tebou krásně vždy mi bude.

Tak proč se trápit v ten to den
když v noci o tobě zdát bude se mi sen.

V tom snu ti do ouška pošeptám
jak moc tě miluju a ráda mám.
Pak podívám se na tvá očka
v náruči ti příst jak bílá kočka.
být vesela a šťastná
být pro tebe muška vzácná.
Splnit ti tisíc a jedno přání
být tvá skutečnost, touha i zdání...
Autor Truckwita, 02.12.2006
Přečteno 872x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Krásné.. taky jsem to prožívala:(

03.12.2006 16:48:00 | Katitek

Krásné.
Ale na mě moc naivní.

02.12.2006 15:28:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí