Není nad papír

Není nad papír

Anotace: Zasluhuje vztah na dálku dlouhou básničku? :))

Už je to dlouho a já mám strach,
svět přece se topí v náhodách,
někdo si koupí los a vyhraje,
šance je malá, ale je.

Už je to dlouho a já mám strach,
neštěstí nechodí jenom po horách,
někdy tě potkat v aleji,
šanci mám malou, naději.

Už je to dlouho a já mám strach,
poslední dopis chytá prach,
já jenom doufám, že ti nic vážného není.
Takový už jsme, my omámení.

Už je to dlouho a já mám strach,
napořád ztracený v našich hrách,
na slepou bábu, alespoň z mojí strany.
Jsou moje? Čí jsou? Jsou slaný.
Autor Maly_Al, 02.12.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No problém, klidně se inspiruj, ráda si to přečtu:-)

05.12.2006 08:17:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí