Křídla motýlí

Křídla motýlí

Anotace: ...

Když jsem Tě
poprvé spatřil,
jako by mi
celý svět patřil

Když jsem Tě
poprvé uviděl,
tvému příteli
jsem záviděl

Když jsem Tě
poprvé políbil,
dostal jsem
křídla motýlí.
Autor Robert Thomas, 03.12.2006
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí