E a M

E a M

Anotace: Kdo to zná? Kdo to ví? Kdo tyto básně pochopí?

Pro E

Přeju ti
a to není výmysl
aby jsi byla lásce v objetí
a život tvůj aby nepostrádal smysl

Kyždý přece dělá chyby
a každý za ně platí
tak proč říkat pořád "kdyby"
kdybychom byli spolu spjati

Tak přestaň už plakat
a začni zase žít
začni zase od života čekat
začni od něj něco chtít

Pro M

Přeju ti
a to není výmysl
nepřinášet už žádné objeti
a láskou zahalenou mít mysl

Všichni museli někdy milovat
a všichni poznali i bolest
a kdyby neznali slovo "litovat"
jak by věděli, že nejde jen o lest?

Láska není jen cosi mdlé
ani podvod na lidi moudré
a i vlásce platí, že všecno zlé
je k něčemu dobré
Autor Sigurd II., 03.12.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí