Ve tvých dlaních

Ve tvých dlaních

Anotace: ...

Zkus si olíznout
svoje ruce
divná chuť že?
taková kovově slaná...
...tak chutná moje krev
která pomalu po kapkách
padá do tvých dlaní
ve kterých držíš moje srdce
...vím nežádal si o něj
ale nějak se tam
ocitlo samo
teď už si ho nemůžu
vzít zpátky
můžeš si ho nechat
jak dlouho chceš...
...pokud o něj nestojíš
zkus mi ho prosím
vrátit tak
aby to moc nebolelo.
Autor Melfëa, 03.12.2006
Přečteno 634x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..trefné pojetí..velice...mluvíš mi z duše, ne-li ze srdce..

03.12.2006 19:24:00 | Ayla

tohle téma ti sluší...:)

03.12.2006 14:46:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí