Recept na lásku

Recept na lásku

Anotace: Chcete si ji uvařit? :-)

láska uvaří se lehce,
jestli chceš tak dám ti recept.
Však přidej něčeho trochu víc
a je z toho nenávist...
Vem si 4 kila touhy,
trochu planý naděje.
Dny jsou potom hrozně dlouhý,
když se tohle ohřeje.
Přidej velkou bolest k tomu,
špetku smutku,špetku žalu.
Potom přidej velkej stesk
a zničený srdce,co zasáhl ho blesk.
Okořeň to slzami.
Přidej velký zklamání.
Přidej zničený sny
a rozedranej cit.
Potom přidej trochu lží
a otázku: "Jak dál žít?"
Přidej bezesný noci
a bezradnost do toho,
pak uplakaný oči
a už to máš hotovo.
A teď dám ti otázku:
"Ještě máš chuť na lásku?"
Autor RustyHalloes, 03.12.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí