Proč je tomu tak

Proč je tomu tak

Anotace: kamarádka mi vyprávěla jak těžko navazuje kontakty s klukama tak sem jí pro potěšení složil básničku..

Miluji, ale koho,
to zde řeším.
Zbožňuji,ale někoho,
kdo si mě ani nevšim.
Láska, pro mě není,
a když, tak nevěrná.
Čekám kdy se to změní,
jsem já snad holka podprůměrná?
Miluji, jenže když já,
ten koho bych chtěla ne.
To se mi snad jenom zdá,
že jeho vždy Amorův šíp mine.
Já probrečím noc
a to samé v den.
Chtěla bych být milovaná moc,
je to můj tajný sen.
Už ani nevím,
jak polibek chutná.
O lásce stále sním,
láska je k životu nutná!
Poslední pusa a pohlazení,
je to téměř rok.
A už vůbec si nepamatuji na něžné pomazlení,
už bojím se udělat první krok.
Nechci nikoho balit,
mám už malé sebevědomí.
Abych se pak od něj nemusela vzdálit,
a bát se, že mi někdo srdce přelomí….
Autor Dindane, 03.12.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro potěšení? No.. mě by teda moc nepovzbudila..
ale pěkná..

03.12.2006 20:31:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí