Páteční

Páteční

Anotace: ...

Píšu ti básničku
ze srdce z lásky
že chtěl bych teď chviličku
hladit tvé vlásky

Je páteční večer
sám spánek sdílím
kdybych jen věděl
jestli ti chybím

Když dívám se zpátky
jsi pokaždé jiná
ty překrásné pátky
všechno mi tě připomíná

Odmítnout city
tak to se nedělá
chci tě já a chceš mě i ty
ach...kdyby jsi věděla
Autor Sigurd II., 03.12.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.. vyzařuje z toho sladká nesmělost..:o)

03.12.2006 20:39:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí