Chceš....

Chceš....

Anotace: Chtít někdy není všechno..

Chceš slepit vázu rozbitou?
Chceš pít a láhev máš rozlitou?
Chceš napsat píseň bez not?
Chceš projít světem bez bot?
Chceš složit báseň bez veršů?
Chceš odemknout a bez klíčů?
Chceš slibovat a nikdy nesplnit?
Chceš milovat a nikdy nevěřit?
Zdá se ti to všechno tak moc absurdní?
Tak proč u tebe se to vždy v realitu promění?
Slepuješ vztahy
a říkáš: "To bude dobrý"
Nemáš ty správný klíče,
přesto chceš vstoupit do mého srdce.
Zuješ si boty
a myslíš, že se to spraví,
když budeš bosý...
Ale i tak šlapeš po mých snech,
alespoň vzpomínku krásnou mi prosím nech.
Autor petulinka :), 03.12.2006
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ze zivota , a s lepenim mam zkusenosti ... spatne ... jinak moc se mi to libi takze za 100

03.12.2006 22:40:00 | looser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí