Zase lépe

Zase lépe

Anotace: I když smutek na tváři tě tíží A šíp ti do srdce přímo míří...

I když smutek na tváři tě tíží
A šíp ti do srdce přímo míří,
Řekni všem že jen jednou žiješ,
Že špínu si z rukou radši smyješ,

Hloupé řeči přejdi v smích
A usmívej se že padá sníh,
Toho kdo se trápí pohlaď dlaní,
Zapomeň na vše co se týká lhaní,

Plakej když tě úzkost skolí,
Bolest utišíš jen trpkou solí,
Pak jen pocítíš že zas je lépe,
I když srdíčko pro jiného tepe.
Autor Gamy, 03.12.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný :))

03.12.2006 22:08:00 | zuzaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí