Mockrát už..

Mockrát už..

Anotace: Sejdeme z cesty, jak je to snadné, točíme kolem rulety, náhle nám naše zahrada zvadne, zbydou jen suché pugety.

Taky si mockrát už udělal tečku,
řekl sis dost a šlapal dál?
A zítra sis řekl, tak já si to přečtu,
nemůžu ztratit víc než mám.

Taky si mockrát už udělal čárku,
jako že něco ještě poběží?
A pak si přesto dal si do cesty kárku
a postavil hrad bez věží.

Taky si mockrát už udělal středník,
jako že dál už voda nepoteče?
A pak sis k obědu dal další knedlík
a odpoledne zas běžel k řece.

Mockrát už sešel si po stejný cestě,
tisíckrát běžel světu dokořán,
nakonec skončil si ve stejném městě,
aby si všechno měl a zůstal sám.

Já nevím, že Ti to za ten risk stojí,
kdo nemá nic, nic neztratí,
dávno jsem možná, chtěla být Tvojí,
dnes však Tě jiná zas láskou bohatí.
Autor grázlík, 03.12.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak snad se přes tohle všechno zase dostaneš.... ;-) Dík za komentík.

04.12.2006 07:55:00 | ona

Líbí se mi ten opakující se motiv,vždy s malou ale důležitou obměnou.

03.12.2006 23:10:00 | Raallio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí