Vím...

Vím...

Anotace: ach jo

Vím, nejsem dokonalá,
ale kdo je?
Vím že jsem si lásku vzala...
Copak to jde?
Ano jde a omlouvám se,
slyšíte?
Vím, není to lehké,
ale proč?
Sním o navrácení času,
tak už se mnou pojď.
Prosím...
Autor Gagulii, 03.12.2006
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí