V ústrety

V ústrety

Anotace: Možná jednou, poznám tu pravou :)

Vykročil jsem jednou přímo za nosem,
kam mě to táhlo, tam jsem šel,
chvíli tu, pak tam, popošel,
já se nechtěl vrátit zpět,
vím, že jsem nemusel,
ale lidská odpovědnost
i srdce přehluší,
já se vrátil,
bohužel,
nestačil jsem najít to,co jsem chtěl,
pořád tam někde čeká,
skutečný domov nás dvou,
tebe kterou neznám,
já jsem najít chtěl,
možná přímo v ústrety
jsem ti šel.
Autor Souný, 04.12.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky i když já na ty pravý chvíle moc nevěřim, věřim na náhody...

04.12.2006 15:47:00 | Souný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí