Pochybuji

Pochybuji

Anotace: ***

Les uprostřed města,
nic...snad jen malá nevěsta,
kde?...na mýtině s žiletkou,
proč?...pro srdce s jeho milenkou,
nic...snad jen tma a hvězda,
kde?...na nebi hned vedle medvěda,
proč?...pro cizí touhu a neštěstí,
nic...skutečně nic?...To snad ne,
leč i poslední sen může přinést štěstí.
Určitě?...Pochybuji...
Autor Láďa, 04.12.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je divné, pochybuješ, že naděje umírá poslední? Je to zvláštní báseň, taková neurčitá.

04.12.2006 08:41:00 | Hedvábka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí