Pohádková

Pohádková

Anotace: Ale ne tak docela... :o)

Dovol mi projít se krajinou,
dovol mi projít se v tobě.
Půjdu uhrabanou pěšinou
a cestou přivoním k tobě.

Možná na chvilku se zastavím
abych viděl kousek z tvojí krásy,
možná proto co já vím,
vím, ty totiž nádherná jsi.

Vlasy co voní bylinkami,
tvé rty s příchutí medu
a koláčky s rozinkami.
Snad i dál to svedu.

Jak rytíř prosekat si cestu růží
a moci vstoupit dál,
vstoupit do řeky rozkoší,
vždyť něco bych vzal a něco dal.
Autor Mava, 04.12.2006
Přečteno 643x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

...pohádky... většinou dobrý konec mají...
(vidím dvě oči, jak se teď jiskřivě usmívají)
...jen pozor na jed, můj rytíři milý,
někdy se podceňují jeho mocné síly...
:o))

29.12.2006 14:19:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí