Tomáškovi

Tomáškovi

Anotace: I´m happy

Na nebi svítí hvězdička,
koukám na ni a vidím tvůj úsměv.
Září stejně jako ty,když mě líbáš.
Má daleko do velkýho sluníčka,
jenže je mnohem přitažlivější.
Láká mě její záře,
chci se ji dotýkat
a líbat tě tak na tvý tváře.
Moc pro mě znamená
a nechci,aby přestala zářít,
stejně jako tebe si nepřestanu nikdy vážit.
Miluji Tě
Autor LuLuS, 04.12.2006
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí