Pro tebe celou

Pro tebe celou

Anotace: Určitě takovýhle dílek je mnoho, a určitě každý a nebo skoro každý aspoň jedno někdy napíše. A já jsem ho napsal...

Pro tvůj úsměv nechal bych se zazdít do nejtlustších zdí,
pro tvůj úsměv zabil bych všechny muže jenž o tobě i jen sní,
pro tvůj úsměv vystoupal bych až do nebe pro tvoji hvězdu,
pro tvůj úsměv tvé srdce pro sebe si zlehounka ukradnu.

Pro tvé oči počkal bych i do časů kdy zhasne slunce,
pro tvé oči prošel bych na světě všechny možné silnice,
pro tvé oči kousek modrého nebe lehce přinesu,
pro tvé oči tvé srdce pro sebe si zlehounka ukradnu.

Pro tvé vlasy čekal bych na dunách pouště na kapku vody,
pro tvé vlasy uviděl bych i mnohé chvíle a jiné světy,
pro tvé vlasy z korun stromů přinesl bych špetku snu,
pro tvé vlasy tvé srdce pro sebe si zlehounka ukradnu.

Pro tebe celou obětoval bych se před bohem slunce,
pro tebe celou s Cháronem procházel bych se ruku v ruce,
pro tebe celou rozjetý vlak bych jen malíčkem zastavil,
pro tebe celou si přeji, abych o tobě aspoň jednou snil.
Autor Láďa, 04.12.2006
Přečteno 623x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí