Báseňka o lásce

Báseňka o lásce

Anotace: ....

Smítko prachu ve Tvém oku
Vůně lahodného moku
Štěstí, že jsme spolu
Podívám se dolů
Vidím lásku
Nic necítím
Jsem s Tebou
To stále vím
Naše štěstí domova
Pohádka naše nesnová
Láskou voní domov náš
Já jsem Tvoje
Vždyť mě znáš
Touha
Síla
Strmý sráz
Políbíš mě
Znovu, zas?
Krásou lesy vonívají
Láskou naší se zabývají
Krásné je to
Nechat se
Unášet
A kasat se
City, které stále hřejí
Oči se na sebe smějí
A já Tě
Stále ráda mám
A jsem tak ráda
Že Tě
znám
Autor Ammazonic, 04.12.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkná..
:-)))

04.12.2006 19:13:00 | isisleo

Pěkná. Taková mazlivá :-)

04.12.2006 14:40:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí