Loučení

Loučení

Anotace: Lučení s člověkem, který zemře.

Čisté myšlenky křídla Anděla,
Odnáší tě do dály nekonečné,
Michaela jak pevně drží tějsem viděla,
Budeš pobývati v králoství zvaném Věčné.

Čistá tvář a křídel šum,
Michael drží tě v náručí,
Dokonale ovládá letu ptáků um,
Že dojdeš pokoje ti srdce zaručí.

Světlo pomalu mizí,
Nebeské brána otvírá se,
Spočine tam tvé srdce ryzí,
Ty odešla jsi v celé své kráse.
Autor Prousan77, 04.12.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pavle ty mě pořád pořád pořád :) překvapuješ...... je to moc hezký...

10.12.2006 14:16:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí