Důkazy člověka

Důkazy člověka

Anotace: Co může ukázat lidskost člověka a jeho cit.

Krev je důkaz žití,
Láska je důkaz citu,
Konání je důkaz bytí,
Radost je důkaz duše svitu.

Žiji abych byl,
Láska je mé snění,
Spím abych snil,
Láska je mé jmění.

Duše plná vzpomínek,
Srdce mé vlastní křídel pár,
V srdci žhne lásky plamínek,
Pomohu ti překonat každý svár.
Autor Prousan77, 04.12.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hustý :-D

15.12.2006 15:42:00 | conapoly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí