Procitnutí

Procitnutí

Anotace: :)

Chtěl bych ráno procitnou,
polibkem Tvých rtů.
Něžně byti probuzen
ze špatného snu.

Den bude zas krásnější,
když tu budeš se mnou,
Tvá přítomnost mě konejší
a Tvé dlaně hřejou.

Krev mi proudí tělem,
jako nikdy dříve,
ve svém stavu bdělém,
láska ve mě dříme.

Dotykem Tvých dlaní,
chtěl bych usínat,
a s kuropěním ranním,
chtěl bych procitat.

Vedle Tebe.
Autor Ďábel sám, 04.12.2006
Přečteno 571x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Není to špatné, možná bych to více rozvinula, ...

07.12.2006 17:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí