Díváš se na mě, ale nevidíš...

Díváš se na mě, ale nevidíš...

Anotace: Prostě jen obyčejná básnička, nic extra, jen vyjádření toho jak jsem se onehdy cítila.

Už ses zase odtáhl,
zadupal mou něhu,
odvrátil se na záda
a já tu tonu v ledu.

Ležíš tu a přesto jsem tu sama.
ležíš tu a přesto ležím sama.
Odskočím si, a už tu leží jiná...

Nevnímáš mě, jsme si divně cizí,
to tvé city, už nejsou asi rizí.
Vidíš skrz mě, a já se ztrácím,
mé myšlenky se divně zvrácí.

Zakopals mě, ale já přece žiju!
Ubodals mě, smutně se teď směju.
Vysmívám se sobě, tobě, světu...
Autor sad_girl, 04.12.2006
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...100%

04.12.2006 21:25:00 | lonely.princess

*100

04.12.2006 21:03:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí