Mám tě ráda

Mám tě ráda

Anotace: Teskný to pocit, co mě trýzní...

Pocit jak ležeje pod vozů kol,
hlavou černý svit tiše letí,
mlok teskný skrze srdce nese bol,
čekám na kapku lásky, na objetí.
Nad hlavou hvizd vran,
zkrvavělá bičem smutku záda,
proudy rudých tržných ran,
srdíčku chybí tu slova: "Mám tě ráda".
Nemohu Tě vidět, ba pořádně Ti psát,
svázán ostrou strunou,
necítím tu vánek vát
povídám si s moudrou lunou,
nevím kde jsi, mám o Tebe strach
a začínám se bát...
Autor Bojador, 04.12.2006
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí